Wat heb ik u als diëtist te bieden?

Diëtisten zijn deskundig op vele terreinen van voeding, van adviezen over gezonde voeding tot complexe dieetbehandeling bij aandoeningen en ziekten. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over voeding in relatie tot leefstijl, gezondheid en ziekten. Graag geef ik u duidelijke adviezen en help ik u bij het samenstellen van een dieet en veranderen van uw voedingspatroon. Hierdoor kunnen uiteindelijk uw klachten verminderen en/of uw gezondheid en conditie verbeteren.

Als diëtist ben ik voor klanten van de meeste zorgverzekeraars ‘direct toegankelijk’, u kunt op eigen gelegenheid naar mij toekomen. U heeft dan geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Motivational Interviewing

Gedurende mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in de gesprekstechniek ‘Motivational Interviewing’. Door het toepassen van deze techniek tijdens de consulten staat u — en uw wensen en behoeften — centraal. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan met cliënten die dagelijks anti-psychotica en/of anti-depressiva slikken en willen afvallen. Het is bekend dat deze medicijnen het afvallen tegenwerken. Ik kan u daarbij helpen.


Check uw BMI

BMI staat voor Body Mass Index, een index om de verhouding tussen lengte en lichaamsgewicht aan te geven. Deze index geeft een indicatie van uw gezondheid, hiermee kunt u toetsen of er mogelijk sprake is van ondergewicht, dan wel overgewicht. Het berekenen van uw BMI biedt daarom een uitstekende basis, waarop de diëtist persoonlijk en gericht advies kan geven voor uw specifieke situatie.

Bereken daarom uw BMI op MijnBMIberekenen.nl en vraag mij om advies naar aanleiding van de uitkomst.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

U kunt bij mij onder andere terecht voor adviezen over voeding in relatie tot:

Kindervoeding en kinder diëtetiek

In het voorjaar van 2015 heb ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de cursus Kindervoeding en kinder diëtetiek afgerond. Daarom kunt u vanaf nu ook met uw kind terecht voor adviezen op het gebied van:

Voeding en mondgezondheid

Omdat voeding en mondgezondheid een sterk verband met elkaar hebben, kunt u bij mij ook terecht voor adviezen over voeding bij het volgende:

Contactgegevens

Diëtistenpraktijk Inge Niemantsverdriet
Kauwenhof 12
3435 SN Nieuwegein

Telefoon: 06-5709 8406
E-mail: inge@dietistniemantsverdriet.nl

KvK: 6066 9713