Maak een afspraak

Telefonisch ben ik op werkdagen bereikbaar van 08.00 – 20.00 uur op telefoonnummer 06-5709 8406. Mocht ik de telefoon niet opnemen, dan kunt u een voicemailbericht inspreken, waarna ik u zo spoedig mogelijk terugbel. Natuurlijk kunt u ook mailen naar inge@dietistniemantsverdriet.nl, of het onderstaande formulier invullen. Binnen twee werkdagen zal ik uw bericht beantwoorden.

Sinds begin 2016 draai ik iedere dinsdag spreekuur bij Gezondheidscentrum de Schans en iedere woensdag en donderdag bij buurtplein de Doorslag te Nieuwegein.

Locaties

Gezondheidscentrum de Schans
Zoutkamperschans 1, Nieuwegein
Iedere dinsdag
Buurtplein Doorslag
Parelduiker 13, Nieuwegein
Iedere woensdag en donderdag

Contactformulier


* Deze vraag voorkomt spam.

Afspraak zonder Verwijsbrief

Sinds 1 september 2011 kunt u zelf een afspraak maken bij de diëtist. Een verwijsbrief van de huisarts/tandarts is hierbij niet meer nodig. Dit betreft de Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD). Er zijn enkele zorgverzekeraars die de behandeling bij de diëtist niet vergoeden wanneer u geen verwijsbrief heeft. In uw polisvoorwaarden kunt u vinden hoe deze regeling is bij uw zorgverzekeraar.

Wanneer u zonder verwijsbrief komt, dan zal er een screening bij u plaatsvinden. Dit vooronderzoek voer ik uit om te onderzoeken of ik u kan behandelen. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Wanneer u naast de hulpvraag nog andere aandoeningen/ziektebeelden hebt, die van invloed kunnen zijn op de behandeling, kan het zijn dat ik u adviseer om een afspraak met uw huisarts te maken.

Huisbezoek

Als u in Nieuwegein of omgeving woont en het voor u moeilijk is om bij mij in de praktijk langs te komen, dan is het mogelijk dat ik bij u thuis kom. Redenen hiervoor kunnen bijvoorbeeld werk, tijdgebrek of een lichamelijke handicap zijn. Hiervoor wordt echter een toeslag berekend die niet door alle zorgverzekeraars wordt vergoed.

Afspraak afzeggen

Wanneer u een afspraak niet kunt nakomen, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren mee te delen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien u dit nalaat, kunnen de kosten van het consult bij u in rekening worden gebracht. Deze kosten worden dan niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Contactgegevens

Diëtistenpraktijk Inge Niemantsverdriet
Gezondheidscentrum de Schans
Zoutkamperschans 1
3432 TZ Nieuwegein

Telefoon: 06-5709 8406
E-mail: inge@dietistniemantsverdriet.nl

KvK: 6066 9713