Maak een afspraak

Telefonisch ben ik op werkdagen bereikbaar van 08.00 – 20.00 uur op telefoonnummer 06-5709 8406. Mocht ik de telefoon niet opnemen, dan kunt u een voicemailbericht inspreken, waarna ik u zo spoedig mogelijk terugbel. Natuurlijk kunt u ook mailen naar inge@dietistniemantsverdriet.nl, of het onderstaande formulier invullen. Binnen twee werkdagen zal ik uw bericht beantwoorden.

Iedere donderdag houd ik spreekuur bij buurtplein de Doorslag,
en iedere vrijdag bij Gezondheidscentrum de Roerdomp.

Locaties

Buurtplein Doorslag
Parelduiker 13, Nieuwegein
Iedere donderdag
Gezondheidscentrum de Roerdomp
Kauwenhof 12, Nieuwegein
Iedere vrijdag

Contactformulier


* Deze vraag voorkomt spam.

Afspraak zonder Verwijsbrief

Heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist? Dan kan u via directe toegankelijkheid ook bij mij terecht. Enkele zorgverzekeraars zoals de Friesland en CZ (ook Ohra en Delta Lloyd) staan directe toegankelijkheid niet toe. Bent u bij een van deze zorgverzekeraars verzekerd, dan is een verwijsbrief altijd noodzakelijk. In uw polisvoorwaarden kunt u vinden hoe deze regeling is bij uw zorgverzekeraar.

Wanneer u zonder verwijsbrief komt, dan zal er een screening bij u plaatsvinden. Dit vooronderzoek voer ik uit om te onderzoeken of ik u kan behandelen. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Wanneer u naast de hulpvraag nog andere aandoeningen/ziektebeelden hebt, die van invloed kunnen zijn op de behandeling, kan het zijn dat ik u adviseer om een afspraak met uw huisarts te maken.

Huisbezoek

Als u in Nieuwegein of omgeving woont en het voor u moeilijk is om bij mij in de praktijk langs te komen, dan is het mogelijk dat ik bij u thuis kom. Redenen hiervoor kunnen bijvoorbeeld werk, tijdgebrek of een lichamelijke handicap zijn. Hiervoor wordt echter een toeslag berekend die niet door alle zorgverzekeraars wordt vergoed.

Afspraak afzeggen

Wanneer u een afspraak niet kunt nakomen, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren mee te delen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien u dit nalaat, kunnen de kosten van het consult bij u in rekening worden gebracht. Deze kosten worden dan niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Evaluatie behandeling

Bent u momenteel binnen mijn praktijk in behandeling of dat geweest, dan wil ik u vragen om eventueel een evaluatie over de behandeling in te vullen op de website van Zorgkaart Nederland.

Contactgegevens

Diëtistenpraktijk Inge Niemantsverdriet
Kauwenhof 12
3435 SN Nieuwegein

Telefoon: 06-5709 8406
E-mail: inge@dietistniemantsverdriet.nl

KvK: 6066 9713